Back in Bergen

Reiste fra Chicago på torsdag, og kom hjem til Bergen igår. Var en lang reise, og sliter litt med jetlag, så pøser på med kaffe. Har helst lyst til å være våken på kvelden, når det er dag i USA, og sove til langt ut på ettermiddagen.

Var vanskelig å si hadet til veninner og kjæresten. Nick, kjæresten foreslo at vi dro på date til Cheesies, som er en pub med forskjellige ostegrillbrød. Var litt søtt, siden det var på Cheesies vi hadde første daten var i august.

Var tungt å si hadet torsdag morgen, men hjelper med Skype og snap og face, og alle appene som finnes i dag. Har allerede rukket å spise masse smågodt siden jeg kom tilbake til Bergen igår, smågodt har vært savnet. Må nok finne ett treningssenter i Bergen å bli medlem av, ellers blir det ikke mye til sommerkroppen 2017, haha. Bare å gi en lyd hvis det er noen som vet om noen greie og rimelige i Bergen, løfter mer vekter enn gruppetrening.

L

#trening #fitness #Bergen #treningssenter #vektløfting #girlswholift #lifting #kjæreste #USA #reise #Chicago #utveksling #travel #cheesy #goodbyes #langdistanse #ldr #workout #sk2017 #sommerkroppen

2 kommentarer

Charlotte

01.04.2017 kl.21:13

s fine bilder :)

kose deg i Regnbyen :)

Lita Joy Helene

01.04.2017 kl.21:51

Takk! Blir nok mye regn fremover, ja:) ?

Skriv en ny kommentar

Lita Joy Helene

Lita Joy Helene

28, Bergen

From Bergen, Norway Currently an MBA student in Chicago, IL.

Follow Ebates Coupons and Cash Back

Kategorier

Arkiv

hits