Kids are terrible disease spreading monsters

Har ikke vært så aktiv på bloggen de siste dagene, det er fordi jeg hadde bursdag på tirsdag, woo-hoo 28år!! Det ble selvfølgelig feiret så hardt at jeg trengte ett par dager å komme meg på. Begynte nemlig feiringen natten til tirsdag med OMGANGSSYKE!!!YAY!
Hadde glemt hvor grusomt det var, og var faktisk helt fornøyd med å ikke huske den delen av barndommen.

Dette kom selvfølgelig som en konsekvens av #barneturneen2017 Tåler ikke å kaste opp, og kan si at jeg ender nok opp med en haug katter istedenfor barn, når det er sånn tortur de sprer, neida, men joda.
De er veldig søte så lenge de ikke smitter meg med flere pasient zero sykdommer, og jeg kan gi de tilbake til foreldrene hvis det er snakk om bleieskift.

Har heldigvis fått tilbake appetitten, og føler meg litt mindre som en uttørket zombie. Unner ingen omgangssyke, og krysser fingrene for at noen klarer å finne opp en vaksine for det. Er isåfall verdt alle pengene, så lenge jeg slipper å gå gjennom det igjen. Evt hvis jeg får egne barn så må de leve i ett eget hus med aupair tom ungdomsskolen når de er ferdige med den slags sykdommer. Sikkert best å holde seg til katter og kjæledyr.

L 😷

#barneturneen2017 #personlig #barn #sykdom #omgangssyken #livsstil #personal #sick #kids #humor #morsomt #birthday

4 kommentarer

kreativemeeg

20.04.2017 kl.23:30

Omgangssyke er forferdelig, godt du er frisk n :)

Lita Joy Helene

20.04.2017 kl.23:36

Tusen takk :-) Ja, unner ingen det:-o

Lise Brevik

20.04.2017 kl.23:54

h, omgangssyke er noe av det verste! Har selv ikke hatt det p lenge og hper jeg fortsatt slipper unna:) bra du er frisk igjen!

Lita Joy Helene

21.04.2017 kl.00:19

Ja, er helt flt! Tusen takk, veldig glad det er over:-D

Skriv en ny kommentar

Lita Joy Helene

Lita Joy Helene

28, Bergen

From Bergen, Norway Currently an MBA student in Chicago, IL.

Follow Ebates Coupons and Cash Back

Kategorier

Arkiv

hits